снимка pixabayПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп изрази убеждението си в понеделник,

...
снимка pixabayПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп изрази убеждението си в понеделник,
Коментари Харесай

Тръмп: Коронавирусът отслабва в САЩ

снимка pixabay

Президентът на Съединени американски щати Доналд  Тръмп изрази убеждението си в понеделник, че  коровирусът отслабва в страната.Това разгласи той на брифинг в Белия дом, съобщи ABC News.

Това се случва  единствено ден откакто изтъкнат доктор от екипа му предизвести , че Съединени американски щати навлизат в нова фаза на пандемията.

" Започваме да виждаме доказателства за забележителен прогрес ", съобщи Тръмп, до момента в който случаите се усилват в 15 щата, а смъртността нараства в 35 други. В горещи точки в южната и западната част видяхме мудни усъвършенствания от последните им седмични върхове ", продължи Тръмп.

" Когато стартираме да съдържаме вируса в тези щати, би трябвало да се съсредоточим върху щатите, където са се нараснали броя на случаите, в това число Джорджия, Мисисипи, Тенеси, Оклахома, Мисури и мисля, че ще откриете, че те скоро ще бъдем доста под надзор, " сподели той.

Блокирането не предотвратява инфекцията в бъдеще. Тя просто не го прави. Той се връща - доста пъти, той се връща ", сподели той.

Президентът твърди, че имунизацията може да пристигна надалеч преди края на годината и прикани американците, които са се възстановили от ковид,  да дарят кръвната си плазма,  потенциално богата на COVID-19 антитела за битка с вируса при други пациенти.

Преди брифинга Тръмп  подписа изпълнителна заповед, ориентирана към разширение  на достъпа до здравни грижи в селските региони и увеличение на достъпа до грижи посредством телездраве./ News.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР